خانه / آشپزی / کشک بادمجان کبابی

کشک بادمجان کبابی

کشک بادمجان کبابی

 

%کشک بادمجان کبابی, کشک بادمجان با عدس, كشك بادمجان رزا منتظمي, طرز كبابي كردن بادمجان, طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه, تزیین کشک بادمجان کبابی, بادمجان کبابی شکم پر, بادمجان کبابی با ماست, انواع غذا با بادمجان کبابی- کشک بادمجان کبابی
‎مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان کبابی
* بادمجان ۵ عدد متوسط
* پیاز ۲ عدد متوسط
* سیر ۵ حبه
* نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
* کشک حدود نصف لیوان
* روغن و نمک و زردچوبه به مقدار کافی
* مغز گردوی خرد شده در صورت تمایل

طرزتهيه :

‎برای تهیه این نوع کشک بادمجون باید ابتدا
بادمجان ها رو کبابی کنید. (توی فر يا روي شعله گاز يا منقل كبابي كنيد) ، بعد هم زیر آب سر پوستشون رو جدا کنید و با پشت چنگال یا گوشت کوب یا هر وسیله ای که راحتید اون ها رو پوره کنید.

پیاز ها رو خلالی نازک خرد کنید و با مقداری زردچوبه در روغن سرخ کنید.

بعد از اینکه کاملا طلایی شدن سیر ها رو رنده کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و بعد از چند ثانیه که عطر سیر در اومد نعنا رو هم اضافه کنید تا کاملا روغنی بشه.

بلا فاصله بادمجان های پوره شده رو بهش اضافه کنید. نعنا نباید زیاد روی حرارت مستقیم باشه وگرنه میسوزه. همینکه روغن داغ به نعنا میخوره کافیه.

بادمجان های پوره رو کاملا با پیاز و سیر و نعنا مخلوط کنید و اجازه بدید کمی روی حرارت تفت بخوره. بعد هم کشک رو اضافه کنید ( قبل از مصرف كشك رو با آب ، بيست دقيقه بجوشانيد ) و کاملا مخلوط کنید.

باز هم کمی اجازه بدید کشک به خورد همه ی مواد بره و طعم هاشون یکی بشه. بعد از چند دقیقه هم از روی حرارت بردارید.

.در مورد نمک هم بعد از اضافه کردن کشک کمی کشک بادمجونتون رو بچشید و بعد اگه نیاز بود بهش نمک اضافه کنید چون کشک خودش شوره ممکنه با کمی بی احتیاطی کشک بادمجون شور بشه.

برای تزیین میتونید از پیاز داغ و نعنا و کشک و گردو استفاده کنید.

کشک بادمجان کبابی

درباره ی khatoonak

همچنین ببینید

%کیک سیب و دارچین هانی شف, کیک سیب و دارچین شف طیبه, کیک سیب ساده, کیک سیب رنده شده و دارچین, کیک سیب بدون فر, طرز تهیه کیک سیب و موز, طرز تهیه کیک سیب و دارچین و گردو, طرز تهیه کیک سیب, طرز تهیه کیک با سیب رنده شده- طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب وقتی این کیک رو درست میکنید عطر سیب و دارچین فضای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *