خانه / سلامت / پیشگیری از غلظت خون با طب سنتی

پیشگیری از غلظت خون با طب سنتی

پیشگیری از غلظت خون با طب سنتی

%غلظت خون و حجامت, عرقیات رقیق کننده خون, درمان غلظت خون به روش بوعلی سینا, درمان غلظت خون با میوه, پیشگیری از غلظت خون با طب سنتی, برای غلظت خون چه بخوریم- پیشگیری از غلظت خون با طب سنتی

?یبوست یکی از علل ایجاد کننده غلظت خون است.

استفاده از چند عدد انجیر خشک خیس خورده در آب به صورت ناشتا صبح ها،

استفاده از میوه هایی مانند آلو، گلابی، انبه در صبحانه و بعد از شام توصیه می شود.

همچنین مصرف خاکشیر به صورت ناشتا در صبح نیز می تواند موثر باشد.

?برای کمک به پیشگیری از غلظت خون روزی یک لیوان عرق شاه تره میل فرمایید

و مواد غذایی و میوه هایی را که مزاج سرد و تر دارند در رژیم غذایی خود قرار دهید (با توجه به مزاج فرد در صورتی که گرمی مزاج علت غلظت خون بوده است).

?مصرف روزانه سکنجبین برای کنترل غلظت خون توصیه می شود.

?استفاده از آب میوه هایی از قبیل انار، زرشک، تمشک، زغال اخته و آب آلبالو برای کنترل غلظت خون توصیه می شود.

?مصرف سیر و زنجبیل در صورتی که علت گرمی مزاج برای غلظت خون مطرح نباشد بسیار مناسب خواهند بود.

?گرمی مزاج بیش از حد، موجب تجزیه مایعات و رطوبت بدن می شود که خود منجر به افزایش غلظت خون می شود.

پیشگیری از غلظت خون با طب سنتی

درباره ی khatoonak

همچنین ببینید

%درمان گیاهی سرماخوردگی, درمان فوری سرماخوردگی, درمان سریع سرماخوردگی, درمان سرماخوردگی شدید, درمان سرماخوردگی با طب سنتی, درمان سرما خوردگی ویروسی- درمان گیاهی سرماخوردگی

درمان گیاهی سرماخوردگی

  با سرد شدن هوا و نزدیک شدن فصل زمستان ، یکی از بیماری های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *