خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب

%کیک سیب و دارچین هانی شف, کیک سیب و دارچین شف طیبه, کیک سیب ساده, کیک سیب رنده شده و دارچین, کیک سیب بدون فر, طرز تهیه کیک سیب و موز, طرز تهیه کیک سیب و دارچین و گردو, طرز تهیه کیک سیب, طرز تهیه کیک با سیب رنده شده- طرز تهیه کیک سیب
وقتی این کیک رو درست میکنید عطر سیب و دارچین فضای خونه رو پر میکنه. درست کنید و لذت ببرید.


مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۳۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
سیب رنده شده ۲ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
آب گرم ۴ قاشق غذاخوری
گردو ریز خرد شده ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
وانیل چند قطره
دارچین ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:
آرد را همراه بیکینگ پودر و دارچین ۳ بار الک کنید. فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید.
تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل بزنید تا سفید و کشدار شود.

روغن و آب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.

حالا همزن را کنا رگذاشته آرد را به تدریج اضافه کنید و با کفگیر به صورت ۸دورانی مخلوط کنید.

در آخر سیب رنده شده و گردو را اضافه کنید.

مواد را داخل قالب ریخته به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ربع داخل فر قرار دهید.

زمان پخت این کیک کمی بیشتر از بقیه کیک ها هست. ولی بسته به دمای فر شما ممکنه متغییر باشه. برای همین بهتره از ۵۰ دقیقه به بعد دائم چکش کنید. به این صورت که یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگه مواد بهش نچسبید پخته.
نوش جان ?

طرز تهیه کیک سیب

درباره ی khatoonak

همچنین ببینید

%فیلم رولت گوشت, طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی, طرز تهیه رولت گوشت رزا منتظمی, طرز تهیه رولت گوشت با قارچ, طرز تهیه خمیر رولت گوشت, رولت گوشت و مرغ, رولت گوشت در فر, آموزش تصویری رولت گوشت چرخ کرده, آموزش تصویری رولت گوشت- طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

  طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی با یک غذای خوشمزه و مغذی که طرز تهیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *