خانه / آشپزی / طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

 

طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

%فیلم رولت گوشت, طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی, طرز تهیه رولت گوشت رزا منتظمی, طرز تهیه رولت گوشت با قارچ, طرز تهیه خمیر رولت گوشت, رولت گوشت و مرغ, رولت گوشت در فر, آموزش تصویری رولت گوشت چرخ کرده, آموزش تصویری رولت گوشت- طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

با یک غذای خوشمزه و مغذی که طرز تهیه ساده ای هم داره در خدمتتون هستیم. رولت گوشت فرانسوی غذایی که امروز میخواهیم طرز تهیه اش رو بهتون آموزش بدیم.


✏️مواد لازم

?گوشت چرخ کرده کم چرب ۶۰۰ گرم

?فیله مرغ ۲ عدد

?جعفری و شوید ۲۰۰ گرم

?تخم مرغ ۳ عدد

?پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده ۵۰ گرم

?زعفران ۲ قاشق غذا خوری

?نمک و فلفل به مقدار لازم

?روغن مایع ۱ پیمانه

?پیاز ۲ عدد

 

♨️طرز تهیه

گوشت چرخ کرده را همراه سبزیجات خرد شده، پیاز، نمک، فلفل و تخم مرغ و زعفران حل شده مخلوط کنید. گوشت را پهن کرده و به شکل مستطیل داخل کاغذ فویل چرب شده قرار دهید.

فیله مرغ و پنیر موتزارلای رنده شده را روی گوشت بچینید و گوشت را رول کنید. رولت را در فر با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد یا ۴۶۴ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید.

در نهایت می توانید این غذا را همراه برش های لیمو و گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید.

 

طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

درباره ی khatoonak

همچنین ببینید

%کیک سیب و دارچین هانی شف, کیک سیب و دارچین شف طیبه, کیک سیب ساده, کیک سیب رنده شده و دارچین, کیک سیب بدون فر, طرز تهیه کیک سیب و موز, طرز تهیه کیک سیب و دارچین و گردو, طرز تهیه کیک سیب, طرز تهیه کیک با سیب رنده شده- طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب وقتی این کیک رو درست میکنید عطر سیب و دارچین فضای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *