خانه / آشپزی / دستور تهیه ترشی انار با لبو

دستور تهیه ترشی انار با لبو

 

 دستور تهیه ترشی انار با لبو

%طرز تهیه ترشی لبو رنده شده, طرز تهیه ترشی انار ساده, طرز تهیه ترشی انار با لبو, دستور تهیه ترشی انار با لبو, ترشی لبو قرمز, ترشی لبو رزا منتظمی, ترشی انار دونه- دستور تهیه ترشی انار با لبو

با دستور تهیه ی ترشی دیگه در خدمتتون هستیم. ترشی انار و لبو. بهترین زمان درست کردن این ترشی همین الان هستش که فصل لبو اناره. این ترشی با طعم و رنگ بی نظیرش میتونه زیبایی دوچندانی به سفره شما بده.

مواد لازم

لبو ۵ عدد
سیب۳ عدد
انار ۲ عدد
سرکه به میزان لازم
شکر به میزان لازم

طرز تهیه
لبو خام را پوست کنده و رنده میکنیم سرکه به میزانی اضافه کنیم که روی لبو را بگیرد.
لبو و سرکه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید بجوشد تا شکلی شبیه حالت مارمالاد پیدا کنه
سیب را پوست کرده و رنده کنید و به لبو جوشیده شده اضافه میکنیم.

سپس شکر را به هر اندازه که دوست داریم اضافه می کنیم شیرینی این ترشی سلیقه ای است پس شکر را کم کم اضافه کنید و کمی که جوش خورد مزه کنید اگر طبق مزاج شما هنوز ترش بود می توانید شکر بیشتری اضافه کنید.
این مخلوط را کنار گذارید تا سرد شود.
انار را دان کنید بعد از سرد شدن مخلوط بالا، دانه انار را بصورت خام اضافه کنید. ترشی انار حاضر است. بگذارید چند روزی در شیشه در بسته بماند تا مواد ترشی مزه ها را به هم داده و در اصطلاح جا بیفتد.

دستور تهیه ترشی انار با لبو

درباره ی khatoonak

همچنین ببینید

%فیلم رولت گوشت, طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی, طرز تهیه رولت گوشت رزا منتظمی, طرز تهیه رولت گوشت با قارچ, طرز تهیه خمیر رولت گوشت, رولت گوشت و مرغ, رولت گوشت در فر, آموزش تصویری رولت گوشت چرخ کرده, آموزش تصویری رولت گوشت- طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

  طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی با یک غذای خوشمزه و مغذی که طرز تهیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *